kontakt Reka Gruppen A/S

Alle lejligheder har adgang til det fri

Der er plads til alle boligdrømme i West Coast Park, som har lejligheder fra 73 til 150 kvm. (2, 3, 4 eller 5-værelses lejligheder). Lejlighederne er lyse og rummelige, og de fleste boliger har kig til vandet. Køkkenet er indrettet med det danskproducerede HTH-køkken med hvide låger og greb i lige linjer, samt Siemens hvidevarer. I badeværelserne er der vaskemaskine, tørretumbler og naturligvis gulvvarme.

Plads til udeliv

Alle lejligheder har altan og/eller terrasse. Stuelejlighederne mod kanalerne har forskudte plan med direkte adgang til vandterrassen, hvor man kan sidde med fødderne i vandet. Facadernes spændende aluminiumsinddækninger giver en øget privathed og gode læ-forhold.
Flere af de øverste lejligheder har tagterrasse med direkte udgang og en fantastisk udsigt over hele området.

Det lette liv

Et tilhørende depotrum findes i kælderen, og nogle af lejlighederne er desuden indrettet med depotrum. I kælderen og gården er der cykelparkering, og man kan leje en p-plads til bilen i kælderen.

Lejevilkår

◦ 3 måneders depositum
◦ 1 måned forudbetalt husleje
◦ 1 husdyr (mindre) tilladt med udlejers tilladelse (Der opkræves 3 måneders depositum + 3 måneders forudbetalt husleje)
◦ Ubegrænset lejeperiode
◦ Lejeperiode min. 12 måneder

Udlejer: PATRIZIA

PATRIZIA Denmark lever og ånder for ejendomme. Vi investerer i boliger, kontor- og retailejendomme i Danmark, og vi driver og udvikler ejendomme af højeste kvalitet. Det gør vi, fordi vi forstår vigtigheden af gode fysiske rammer.


Læs mere om PATRIZIA